top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Fijn hotel: 4 Houses Boutique Resort in Phuket, Thailand

Dit hotel was zo fijn dat het een eigen artikel verdient. Het gaat om het 4 Houses Boutique Resort in Phuket, Thailand. Lees: voor 4 tientjes per nacht een mega-regendouche, te fijn bed en heerlijk zwembad dat je met bijna niemand hoeft te delen.Phuket is eigenlijk een plek die ik graag over wilde slaan tijdens mijn reis door Zuidoost-Azië. Maar omdat mijn zusje bij het vliegveld van Phuket aankwam om me op te zoeken en de tickets vanuit Siem Reap (waar ik daarvoor was) naar Phuket goedkoop waren, was het toch wel handig om hier twee dagen te verblijven. En dat was dankzij dit hotel geen straf.


Van Phuket heb ik niet zo veel gezien waardoor ik extra van dit hotel kon genieten. Ik verbleef er 2 nachten en sliep heerlijk bij, wat geen overbodige luxe was na de vele gedeelde slaapzalen in hostels. Het zwembad had ik twee dagen lang voor mezelf en af en toe ging ik wat eten in de omgeving.Ik betaalde 40 euro per nacht, best veel voor Thaise begrippen, maar dan heb je ook wat! En stel dat je met z’n tweeën bent, dan betaal je dus slechts 20 euro per nacht. Hiervoor krijg je een eigen kamer met heerlijk groot bed dat elke dag opgemaakt wordt, een hele fijne badkamer MET regendouche (met een soort van open dakje, dus je hoort de vogeltjes dichtbij fluiten) en dus dat fijne zwembad waar niemand anders was toen ik er was.


Voor 40 euro heb je ook ongeveer 8 nachten in een hostel in Thailand, maar het was het waard! Hier vind je 4 Houses Boutique Resort op Booking.


Meer over Thailand:

Comentarios


bottom of page