Hoi!

CamJorien staat voor Jorien + camera. Ik ben van oorsprong camjo (camerajournalist), wat inhoudt dat ik zelf interview, film en monteer. Het camjo'en leerde ik tijdens mijn opleiding journalistiek in Zwolle (2012 - 2016) en tijdens mijn eerste baan bij de NOS. Inmiddels ben ik fulltime journalist en parttime wereldreiziger, waarbij mijn camera natuurlijk ook regelmatig de grens passeert. Op CamJorien vind je alle reisverhalen, foto's en blogs!

jorienvw.jpg

Welke bestemmingen kun je vinden op CamJorien?

 

Het liefst ben ik elk maand op een andere plek te vinden. Ik citytripte, backpackte en roadtripte mezelf dan ook al naar ruim 50 landen, maar wil nog zo veel zien dat daar een jarenlange wereldreis voor nodig is (en natuurlijk heel veel geld). Onderstaande bestemmingen kun je terugvinden op CamJorien.

2017

Ik reisde ik naar Singapore, Maleisië, Thailand, Berlijn, Zakynthos, Dublin en Gent.

2018

Dit was een mooi jaar. Ik bezocht Boedapest, Nicaragua, Costa RicaIJsland, New York, Oslo, Kopenhagen, Texel, Fuerteventura, Warschau, Albanië, Montenegro, Kroatië, Valencia, Boekarest, Sofia, Stockholm, Helsinki, Tallinn, Brugge, Gent en Lissabon.

 

2019

Ik was te vinden vinden in Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Tel Aviv, Winterberg, het Comomeer, Kenia, Parijs, Toscane, Mallorca, Praag, Malaga, Sevilla, MadridBarcelona en Athene.

2020

In 2020 ging ik naar Panama, Colombia, Vilnius, Riga, Zeeland, Vlieland, Frankrijk, Bologna, Venetië, San Marino, Florence, Puglia, de Amalfikust, Rome en Gran Canaria.

2021

Genoten van weekendjes weg in Nederland bij Kasteel Coevorden, de molen van Kampen, een strandhuisje aan zee, een fantastische tiny houseAmeland en een hele bijzondere woonboot. Verder in het vooruitzicht: bourgondisch Limburg en een boshuisje op de Veluwe. Malta, Italië, Oost-Europa en de Champagneregio van Frankrijk staan onder voorbehoud op de planning.