top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Originele Airbnb: Yurt met hottub

Deze yurt met eigen hottub heeft mijn vriend en mij een fantastisch weekendje weg bezorgd. En dat terwijl we bepaald geen kampeerders zijn. De yurt in Anna Paulowna is dan ook een extreem luxe variant van de Mongoolse nomadentent.Houtgestookte hottub

Zo krijg je er een eigen hottub bij die je zelf verwarmt door vuur te maken. De yurt is daarnaast voorzien van een houtkachel waardoor je ook in de winter lekker warm blijft. Doordat je het buitenbad en de kachel zelf verwarmt, geniet je er extra van (wij in elk geval wel)! Daarnaast bevat de yurt gewoon een keuken en badkamer (met regendouche en toilet). Het bed is extra bijzonder, want je bereikt het met een houten trap en slaapt daarna met je hoofd onder de sterren door middel van een glazen koepel.Links de gezellige houtkachel, rechts het doorzichtige dak waardoor je onder de sterren slaapt.


Tussen de bloemen

Deze yurt komt uit Colorado (Amerika). Airbnb-host Elles importeerde ‘m begin 2021 naar Anna Paulowna waar hij midden tussen de bollenvelden staat. Als de bollenvelden in volle bloei staan (half april tot half mei is de perfecte periode) heb je een prachtig uitzicht op de bloemen, maar ook in de winter is dit een grote aanrader. Het is dan extra lekker om de hottub in te gaan (eruit is minder) en goed gebruik te maken van de houtkachel. De yurt bevindt zich ook nog eens op 10 minuten autorijden van zee.


Wil je ook? Hier vind je de yurt. Graag gedaan!Lees ook:

Kommentare


bottom of page