top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Mega-aanrader: Inntel Hotels Utrecht Centre

Nee dit is geen gesponsorde post of gratis reisje. Ook wij betaalden gewoon 180 euro voor een nachtje. Maar dan heb je wel je eigen jacuzzi en (gedeeld) zwembad met uitzicht over Utrecht. Een jacuzzi-kamer bij Inntel Hotels Utrecht Centre is daarom elke euro waard, als je het mij vraagt.



Jacuzzi

Mijn vriend en ik hadden een jaar verkering en wilden daarom graag iets speciaals doen. We houden allebei van uren badderen, de kou ontvluchten en van Utrecht (waar we ook wonen). De perfecte manier om ons jubileum te vieren? Een fijne hotelkamer met eigen jacuzzi. Vooral in de winter een aanrader!



Weekendje weg in eigen stad

We hadden allebei best veel reisjes gemaakt de laatste maanden, dus wilden we nu wat dichter bij huis blijven. Na een zoektocht op Google kwamen we uit bij Inntel Hotels Utrecht Centre. Ideaal. Omdat je gewoon in je eigen woonplaats verblijft, hoef je niet zo nodig de stad te verkennen en heb je extra tijd om te badderen in je eigen jacuzzi.



Utrecht verkennen

Woon je niet in Utrecht en wil je de stad wel verkennen? Dan is er gelukkig ook genoeg te doen in deze fijne stad. Hier lees je: Heel veel tips voor mijn geliefde Utrecht

bottom of page