top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Slapen in een strandhuisje aan zee

Een dagje naar het strand is leuk. Een nachtje slapen op het strand nog leuker, is mijn conclusie na een weekend samen met mijn zusjes aan zee. Ons zussenweekend vond plaats in Wijk aan Zee waar we een lang weekend in een strandhuisje vertoefden. Ons huisje boekten we via Aan Zee Slapen, hier lees en zie je waarom dat een aanrader is!


Aan zee slapen

Via Aan Zee Slapen boek je een weekend (vrijdag t/m maandag) of midweek (maandag t/m vrijdag) aan zee. Je hebt dan voor even je eigen strandhuisje dat zich pal zee (en uiteraard op het strand) bevindt. In ons huisje zat een klein keukentje, een badkamer en het had een stapelbed en een slaapbank. 's Nachts val je in slaap met de zee op de achtergrond, 's ochtends word je wakker met uitzicht op de golven. Een heerlijke mini-vakantie in eigen land dus.


Je viervoeter mag (naar een aantal huisjes) ook gewoon mee!
Borrelen op eigen terras (i.v.m. sluiting horeca door coronamaatregelen), maar in Wijk aan Zee vind je bijzonder veel fijne strandtenten!

In het hoogseizoen zijn strandhuisjes vrij gewild en dus prijzig. Wij betaalden tijdens het laatste weekend van maart slechts 359 euro in totaal, zo'n 120 euro per persoon dus voor een lang weekend. Aanrader om in het voor- of naseizoen te gaan!

Comments


bottom of page