top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Bijzonder overnachten in een tiny house aan het water

Wauw, wat een pareltje is deze felgroene tiny house aan De Lek in Schoonhoven. Afgelopen weekend was ik er samen met mijn moeder en dat beviel uitstekend. Deze foto's laten je zien waarom het zo'n heerlijke plek is.


De tiny house staat op Stadscamping Schoonhoven. Maar je hoeft niet met de wc-rol onder je arm naar het toiletgebouw, want dit huisje is een stuk luxer uitgerust dan de gemiddelde tent. Zo vind je er vier goede slaapplekken, een keukentje en een toilet. De douche deel je wel met de andere campinggasten, maar dat heeft ook z'n charme. Glamping in je eigen fotogenieke tiny house dus.


Na een weekend glamperen in Schoonhoven kom je gegarandeerd uitgerust thuis. Mijn moeder en ik vonden dat 't voelde alsof je tussen de Scandinavische bossen en meren zat. Wijntje op de veranda doen, een goed boek lezen, voorbij varende schepen kijken, genieten van de goede horeca op loopafstand en mooie zonsondergangen bewonderen.


Maximaal chillen op de veranda, meer hoef je eigenlijk niet te doen hier voor een fijn weekend weg.
Mijn moeder geniet van het uitzicht op De Lek.
Twee slaapplekken op de vide en achter de linkerdeur vind je nog een stapelbed. Daarnaast een eigen toilet (deur rechts) en keukentje.
De ligging van dit huisje is echt perfect. Wat een rust!
Schommelen met uitzicht op De Lek, het kan bij Stadscamping Schoonhoven. Rechts: de leuke inrichting van het huisje in surfstijl.
Vanaf je veranda zie je de zonsondergang.
En die zonsondergang is niet verkeerd!
Met zo'n uitzicht hoef je ook helemaal niet naar je boek (of telefoon) te kijken.
Houd je meer van geel dan van groen? Ga dan voor de gele tiny house. De ligging van de groene variant vond ik wel beter. Ga je voor ultieme rust? Ga dan voor groen.
Vanaf de camping loop je zo Schoonhoven in, waar je genoeg leuke horeca-adresjes vindt.
Ik kom nog eens terug!

Hier boek je deze fantastische tiny house. Tip: zorg dat je er op tijd bij bent!

Comments


bottom of page