top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJorien Slager

Wondr Experience: Kleurrijk & fotogeniek pop-up museum

Je kunt er in een zwembad vol roze snoepjes springen, met flamingo's knuffelen of onder de confetti-douche stappen. Bij Wondr Experience in Amsterdam-Noord vind je 15 verschillende ruimtes. Al deze ruimtes hebben een paar dingen gemeen: ze zijn allemaal bijzonder kleurrijk, fotogeniek en interactief.


In de meeste musea moet je overal van afblijven. Bij Wondr mag je juist overal aan zitten (of in springen, mee knuffelen of aantrekken). Dit museum wordt ook wel 'een speeltuin voor volwassenen' genoemd. En terecht! Samen met mijn vriend (die fotograaf is en zijn nieuwste camera nog wel eens goed wilde testen) heb ik me er ruim twee uur erg goed vermaakt.


Van tevoren was ik een beetje bang dat er alleen maar Instagram-meisjes rond zouden lopen en dat het hele museum een beetje overrated was, maar Wondr heeft me echt positief verrast! Ik vond het er nog veel leuker dan verwacht. Natuurlijk is bijna iedereen (ja ook wij) de hele tijd foto's aan het maken, maar over alle ruimtes is echt goed nagedacht en waar kun je anders in een bad vol spekkies springen?


Dan nu waar je echt voor komt. De foto's!Wil je ook naar Wondr Experience Amsterdam? Het pop-up museum is er nog tot 18 maart 2020. Een toegangskaartje kost 24,50 euro.

bottom of page